duminică, 18 decembrie 2011

Cholestone

Ca urmare a depunerii colesterolului, aproape pe neobservate apare ateroscleroza, hipertensiunea arterială şi creşte riscul producerii infarctului miocardic. Prin reducerea colesterolemiei cu doar 1-2 la sută, riscul apariţiei afecţiunilor cardiovasculare scade cu cel puţin 10 la sută.

Uleiul de seminţe de in este cea mai bogată sursă naturală de acizi graşi omega-3. Acesta conţine ambii acizi graşi omega-3 necesari, atât acidul alfa-linolenic, cât şi acidul linoleic, care, pe lângă rolul jucat în cadrul metabolismului, pot avea şi efecte benefice în menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Acizii graşi omega-3 reduc semnificativ nivelul trigliceridelor şi scad într-o măsură mai mică nivelul sanguin al colesterolului.

Pectina de măr intervine în metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. Reduce sinteza colesterolului şi a trigliceridelor în ficat. Împreună cu alte fibre, îmbunătăţeşte tranzitul la nivelul intestinului gros. Creează senzaţia de saţietate.

Usturoiul are multe proprietăţi benefice. Conţine numeroase substanţe active care determină scăderea colesterolului LDL (“rău”) din sânge şi creşterea nivelului de colesterol HDL (“bun”), reducând riscul producerii bolilor cardiovasculare.

Lecitina joacă un rol important în metabolismul lipidic şi participă la îndepărtarea colesterolului din fluxul sanguin.
Antioxidanţii (vitaminele C şi E) acţionează sinergic şi – pe lângă alte proprietăţi – protejează acizii graşi de efectul nociv al oxidării.

Cromul intervine în metabolismul lipidic prin reglarea nivelului lipidelor din sânge. Ajută la transportul grăsimilor şi la arderea acestora. Intervine benefic şi în metabolismul glucidic. Scade nivelul colesterolului LDL şi creşte nivelul colesterolului HDL din sânge.

Consumaţi 3×1 tabletă pe zisau conform recomandărilor
https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSfZaKW18LVgZYcq7sfu06AwxoClauEXXM9xv8lCe763tJ5ex-QAg


Pentru a comanda acest produs la pret de producator, ma puteti contacta pe acest blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu